VORES CERTIFICERINGER

Hos Bar Containers er kvalitet og sikkerhed i centrum af alt, hvad vi gør. Vi har arbejdet hårdt for at opnå branchens førende certificeringer, som sikrer, at vores produkter opfylder de højeste standarder. Disse certificeringer afspejler ikke kun vores engagement i at levere det bedste, men garanterer også, at du investerer i produkter af højeste kvalitet, fremstillet med omhu og præcision.

Vores forpligtelse til fremragende kvalitet

TÜV Austria

TÜV Austria er et globalt anerkendt certificeringsorgan, kendt for sine strenge test og standarder. At opnå TÜV Austria-certificeringen betyder, at vores produkter er blevet underkastet grundige inspektioner og opfylder strenge krav til sikkerhed og kvalitet. Denne certificering er et bevis på vores engagement i at levere sikre, pålidelige og holdbare produkter.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015-certificeringen er en international standard for kvalitetsstyringssystemer. Den viser vores evne til konsekvent at levere produkter og tjenester, der opfylder kundernes krav og gældende lovgivning. Hos Bar Containers følger vi et strengt kvalitetsstyringssystem, der sikrer løbende forbedring og kundetilfredshed.

CE-certificering

CE-mærket er en obligatorisk overensstemmelsescertificering for produkter, der sælges inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Det viser, at vores produkter opfylder EU’s krav til sundhed, sikkerhed og miljøbeskyttelse. Vores CE-certificering bekræfter vores overholdelse af disse vigtige regler og sikrer, at vores produkter er sikre og miljøvenlige.

Made in Europe

Made in Europe-certificeringen understreger vores engagement i de højeste produktionsstandarder. Alle vores produkter er designet og fremstillet i Europa, hvilket sikrer en høj håndværksmæssig kvalitet og overholdelse af strenge kvalitetskontroller.

Disse certificeringer er ikke bare symboler; de er et bevis på vores urokkelige engagement i kvalitet og sikkerhed. Hos Bar Containers er vi stolte af at levere produkter, som vores kunder kan stole på, og som understøttes af internationalt anerkendte standarder.

Har du en god idé?

Få det til at ske med bar containers

Barcontaineren er ideel som et ekstra serverings- og kontaktpunkt. Den foldbare baldakin giver baren et ægte bar-look og gør det nemt at nå dine gæster eller kunder uden at forlade interiøret. Baren fås i forskellige modeller og farver.

Setzen Sie sich noch heute mit uns in Verbindung, um Ihr neues Projekt zu starten!


Close